iOS @AppleiOS NewsiPadiPhoneMOBILNÉ TIPS

Ako je možné úplne obnoviť iPhone alebo iPad s iOS 11 (Erase All Content and Settings)

Nevieme, či je to chyba verzia "Preview" iOS 11Ale po inštalácii mnoho užívateľov si sťažujú, že Nemôžem resetovať iPhone alebo iPad úplne, voľba "Vymazať všetok obsah a nastavenia"Žiadna odpoveď vôbec.

Zdá sa, že táto porucha je úzko spätý Apple IDCPC prihlásený iPad alebo iPhoneA vyriešenie problému spočíva odhlásenia iCloud účet zo zariadenia.

Ako obnoviť a odstrániť všetky údaje na zariadení iPhone alebo iPad pomocou služby iOS 11

Najprv by ste mali odstraňujeme profil aktualizácie pre iOS 11 Beta, Zmazať tento profil nepovedie k downgrade Po resete.

prejsť na nastavenie > všeobecný > Prorezeň

lis Softvér iOS Beta Prorezeň a "odstrániť Prorezeň".

Po odstránení profilu softvéru iOS Beta sa de-autentizujeme Apple ID zariadenia. Prejdite na "Nastavenia" a kliknite na prvú položku v menu, kde užívateľské meno, potom "-Li sa odhlásiť".

Fading iCloud údaje uložené v zariadení.

Po dokončení tohto kroku môžeme ísť ďalej mazanie a Obnovenie iOS 11 zariadení.

nastavenie > všeobecný > Ak chcete spustiť "resetovať"- za poslednú možnosť v dolnej časti> Vymazať všetok obsah a nastavenia.

Provymazanie údajov a všeobecné vynulovanie môže trvať niekoľko minút. Po reštarte zariadenia budete mať k dispozícii iOS 11 Beta, ale ak chcete pokračovať v prijímaní aktualizácií pre túto verziu, musíte zariadenie znova zaregistrovať do Apple Softvér Beta Program.

Tagy

Nechaj odpoveď

Aplikácie pre mobilné zariadenia, návody a správy:
Mac oyunlar java, Update.lgmobile.com, تحميل واتس اب سامسونج s5222, Chamade false insta nie java, aplikasi java sony ericsson j108i, SKLEP C6- NOKIA OVI, GOOGLE, PERSONALIZACJA,
Tlačidlo späť nahor
Zavrieť